ARCHIWARE

arc200

TOPP-ARCHIWARWE_sm

Archiware är en världsledande leverantör av backup-, arkivering- och dataskydds-lösningar för företag och organisationer. De erbjuder olika lösningar för olika behov från företag med liten datamängd till företag med mycket data som tex inom filmproduktion.

Archiware är kompatibelt med olika plattformar och du kan säkerhetskopiera och arkivera stora mängder data på alla tänkbara medier inklusive molnbaserad lagring.

Pure VMware Backup

Det helt nya Archiware Pure gör säkerhetskopiering av VMware extremt enkelt. Den enkla installationen, automatisk säkerhetskopiering och verifiering inom ESXi-miljön minimerar komplexitet, kostnader och hårdvarukrav. Archiware Pure är skapad för och uppfyller kraven från små och medelstora företag, det är en innovativ, säker och lättanvänd VMware-backup.

P5 Synchronize

I en modern produktionsmiljö är datatillgänglighet nyckeln. Seriösa företag behöver en seriös dataflyttare som kopplar samman ett brett utbud av lagringsdestinationer i huset eller på avlägsna platser – med lätthet, hastighet och tillförlitlighet. Kloning av data eller ett komplett filsystem skapar en failover-lösning för tidskritiska inställningar. Oavsett om det är lokala diskar, LAN-lagring, fjärrlagring eller till och med molntjänster, är P5 Synchronize hårdvaru- och OS-agnostisk och erbjuder en enkel, flexibel allt-i-ett-metod. Tänk bara på P5 Synchronize som den schweiziska armékniven för datahantering.

P5 Backup

P5:s serversäkerhetskopiering är webb-baserad och möjliggör enkel konfiguration, administration och övervakning – oavsett var du befinner dig. Säkerhetskopieringen kommer att inkludera alla dina data samt utökade attribut, behörigheter, resursgaffel etc.
Genom parallellisering stöder P5 Backup-mjukvaran flera enheter, uppgifter och klienter samtidigt. Även stora datamängder kan säkerhetskopieras på kortast möjliga tid. Säkerhetskopieringar är avbrytbara och kommer att fyllas i automatiskt vid nästa körning. Även partiella säkerhetskopior går att återställa.

P5 Archive

Programvarans webbgränssnitt möjliggör snabb och enkel konfiguration, administration och övervakning – oavsett var du befinner dig. P5 Arkiv hjälper till att flytta data till kostnadseffektiva bandmedia. I processen kan dyr serverlagring återvinnas samtidigt som backuptiderna minskar. Genom att avlasta ditt nätverk av trafik får du en bättre arbetsupplevelse och ökad produktivitet.

P5 Backup2Go

P5 Backup2Go kan installeras och användas inom några minuter. Den låter den bärbara datorn starta sin egen säkerhetskopiering så snart en anslutning till servern kan upprättas. P5 Backup2Go tolererar avbrott under säkerhetskopieringen. Om en arbetsstation eller bärbar dator stängs av eller förlorar nätverksanslutningen, återupptas säkerhetskopieringen automatiskt så snart den kommer tillbaka online. Partiella säkerhetskopior är fullt fungerande. Administratören kan tillåta användare att återställa sina egna data, från en enda fil hela vägen till en fullständig filsystemåterställning (endast Mac). Det intuitiva wbbläsar-gränssnittet låter dig återställa med några få klick. Säkerhetskopieringsindexet visas som en tidslinje. Användare kan se sin fils historik och hämta en säkerhetskopierad version från dagar, veckor eller månader innan.

När användarnas krav växer och förändras, möjliggör P5:s modulära design optimal skalning för att passa dina specifika behov. Det finns inga gränser för möjlig tillväxt: du kan enkelt lägga till ytterligare Archiware-produkter, hårdvara eller media för att utöka din installation. P5 Archive kan spara data till disk och band, medan samma hårdvara används av P5 Backup.

 

Joakim_con2-1

Joakim Münz

Key Account Manager
+46 709 32 30 64‬

Lauren Cox

Digital Marketer

Lauren Cox

Digital Marketer