Caldera

cal200

Med sitt breda produktsortiment för storformats-produktion hanterar Caldera RIP-lösningar enkelt alla tänkbara behov för tryck och efterbehandling. Caldera har kraftfulla funktioner för automatisering, nesting och tiling som utgör navet i er tryckproduktion i lång tid framåt.

 

APPE4Adobe PDF Print Engine

Eftersom designers fortsätter att tänja på kreativa gränser med de nya funktionerna i Adobe Photoshop, Illustrator och InDesign, kommer Adobe PDF Print Engine att återge sin design för snabb och tillförlitlig reproduktion på alla ytor och i alla tillverkningsprocesser

ContourNesting
Contour Nesting

Calderas ContourNesting-algoritm upptäcker bildens verkliga form för att leverera smartare bildplacering och helt optimerade layouter för att förhindra överflödigt mediasvinn. Uppnå ett mer hållbart arbetsflöde genom att spara upp till 20 % media.

Color-Management
Färghantering

Uppnå perfekta färger över flera enheter och substrat med Calderas oöverträffade ICC-färgkalibreringsmotor och dekorfärgsmatchning.

GrandCut
CutServer

Det finns inget behov av att ha en annan programvara för att hantera dina skäroperationer. CalderaRIP bäddar in funktioner och moduler som är utformade för att hjälpa dig att effektivisera dina Print & Cut-operationer från ett centralt gränssnitt. CutServer och GrandCutServer hanterar effektivt skärkonturer, skärmärken och positioneringsmärken för att öka noggrannheten samtidigt som mediasvinnet minimeras.

Caldera PrimeCenter

PrimeCenter är en prepress-mjukvara utvecklad av Caldera för att hjälpa tryckerier att optimera sina jobbförberedelser för digitalt tryck och skärning. Att automatisera repetitiva prepress-uppgifter sparar tid för prepress, ökar produktiviteten för dina operatörer och minskar medieanvändningen allt för att öka din marginal.

Vi på NI Solutions tror att besparingar av värdefull produktionstid börjar vid prepress-stadiet då fel och kostsamma kassationer kan förhindras.

Caldera PrimeCenter är en mångsidig programvara som kan skrivas av alla storlekar. Den integrerade sömlöst med din RIP för att spara tid vid filberedning, vilket gör att du kan spara på utskrift och skärning snarare än prepress. Dessutom bäddar PrimeCenter i avancerade automationsfunktioner för att effektivisera dagliga repetitiva uppgifter.

Uppnå betydande tidsbesparingar

Skapa dina egna "recept" för att automatisera repetitiva manuella uppgifter som kapsling, preflighting, storleksändring, lägga till printbleed, anteckningar, skärmärken, streckkoder, QR-koder och mer. Recept kan sparas i dina konfigurationer för att återanvändas så många gånger som behövs!

Undvik medieavfall

PrimeCenter hjälper dig att skapa perfekt optimerade layouter och åtgärda fel tidigt i prepress-stadiet för att effektivisera hela din produktion och undvika oönskat mediaslöseri.

Kompatibel med alla dina fräsar

PrimeCenter är kompatibelt med alla skärstyrenheter som stöder PDF-formatet, vilket gör det till det perfekta verktyget för alla produktionsmiljöer. För att effektivisera skärningsprocessen och hjälpa dig att spara ännu mer tid, genererar PrimeCenter färdiga att klippa arkiverade i lager PDF, det mest använda filformatet på marknaden.

PrimeCenter kan synkroniseras med Zünd Cut Center media och verktyg, och metadata kan överföras mellan PrimeCenter och din Zünd kringutrustning för skärautomatisering.

Aktivera jobbspårning och inlämning

PrimeCenter kan integreras med alla typer av ERP, MIS och webbshopar för att förenkla inlämningen av jobb till gränssnittet. Jobbspårning kan också förbättras med XML.

 

kristoffer_con

Kristoffer Hermansson

Key Account Manager
+46 ‭708 12 28 78‬

Lauren Cox

Digital Marketer

Lauren Cox

Digital Marketer