CHILI Publish

TOPP-CHILI-GRAFX

Chili GraFx är en kraftfull online editor för design och redigering av tryckmaterial och webmaterial. Med Chili GraFx kan användare skapa anpassade trycksaker som broschyrer, affischer och etiketter samt rörlig material direkt i webbläsaren, utan att behöva installera någon programvara lokalt.

Det unika med Chili GraFx är dess intuitiva gränssnitt och omfattande verktygslåda. Användare kan enkelt dra och släppa bilder, text och grafik, och anpassa designelementen med en mängd olika funktioner. Dessutom erbjuder Chili GraFx avancerade funktioner för automatisering och anpassning, vilket gör det möjligt att skapa dynamiska mallar och anpassa innehållet baserat på olika parametrar.

Chili GraFx har även ett väl utbyggt API som öppnar upp möjligheter att integrera den med andra system och arbetsflöden. 

Chili GraFx är en flexibel och effektiv lösning som passar både små och stora företag inom grafisk design och tryckeribranschen. Det underlättar för användare att skapa professionella trycksaker snabbt och enkelt, samtidigt som det ger möjlighet till anpassning och automatisering för att effektivisera arbetsflödet.

Joakim_con2

Joakim Münz

Key Account Manager
+46 709 32 30 64‬

Lauren Cox

Digital Marketer

Lauren Cox

Digital Marketer