Automatisering

Effektivisera din grafiska produktion.

Vi har kunskap och lösningar för att effektivisera produktionsmiljöer för såväl tryck, webb som för flera samtidiga kanaler. Arbetsflöden med en hög grad av automatik säkerställer kvalitet och möjliggör att alla i ert team snabbt och effektivt kan reagera på nya uppgifter utan att kompromissa med pågående projekt. Våra lösningar passar såväl byråer, tryckerier som inhouseavdelningar.

Vi är experter inom följande områden:

Web2print 
Automatisering
Onlineredigering av dokument
Korrekturhantering
Digital publicering
Typsnittshantering

puzzle-piece-template-13

Automatisering för en säker och snabb process

Filkontroll för rätt resultat. Färghantering för hög kvalitet. Integration med era system. Pussla ihop detta och du får ett arbetsflöde.
Något som NI Solutions hjälper dig med.

Plattformar för automatisering

Automatiserade system kommer vara en nyckelkomponent för framgång i den grafiska branschen precis som i övrig industri. Att en stabil och etablerad plattform ska vara basen i en sådan satsning ser vi som självklart. Våra partners Enfocus och Dalim Software står för ryggraden i våra lösningar.  

Färghantering

Måste du producera i samma maskin så att resultatet blir samma som sist? Hur mycket tester gör du för att återge rätt färger? Med teknik från GMG Color och X-rite kan vi råda bot på detta. Ett harmoniserat färgresultat ger nya möjligeter. Har du koll på hur mycket färg du gör åt? Det är säkert för mycket.

Utskjutning

Samkör dina jobb på smartare sätt med automatik. Inga mer manuella upplägg skapade i dina desktop-program. Spar material och producera snabbare. Få bättre kalkyler och offertunderlag. Enfocus Phoenix och Griffin gör detta åt dig automatiskt.

Preflight och korrektur

Hur mycket kostar felaktiga filer din verksamhet? Är det svårt att ta betalt för att åtgärda dessa? Bättre preflight och korrekturhantering gör dig effektivare och du skapar mervärde och trygghet för dina kunder. Enfocus och Dalim Software ger dig funktionerna och vi fixar din integration.

Joakim_con2-1

Joakim Münz

Key Account Manager
+46 ‭708 12 28 78‬

Thomas_con

Thomas Lundgren

Key Account Manager
+46 709 34 77 23