Efterbehandling

MISTRAL1650_067_A4_F_axles-rollers-closed-table-down
 
Laminatorer

Vår leverantör KALA tillverkar laminatorer av högsta kvalitet i Rennes utanför Paris. I sortimentet finns en rad olika maskiner för både varm och kall-laminat i storlekar från 108cm upp till 210cm. 

Kala Mistral som är vår bästsäljare är ideal för alla storformatsproducenter med sin automatiska kalibrering av tryck, in-line skärning och en hastighet upp till 6,5 m per minut. 

Kala-applikator
 
Monteringsbord

KALA tillverkar också unika elektriska monteringsbord som har tillräckligt högt tryck för kunna laminera på borden. Då borden kommer i delar möjliggör det även en som saknar lastport eller sitter på annat än markplan att äntligen kunna få in ett monteringsbord i sina lokaler. 

Eftersom borden är elektriskta kan du stå ut efter kanterna och montera skivor utan att valsen viker sig vilket traditionella luftdrivna monteringsbord gör.

13790894
 
Vinylskärare

Graphtec är en av världens ledande tillverkare av skärplottrar, i deras portfölj finns klassledande vinyl-skärare med sträckkodsläsning samt flatbäddsmodeller för tillverkning av förpackningsdummies där Graphtec både kan skära och biga i ett. Vi har lång erfarenhet av Graphtec skärplotters och är en auktoriserad servicepartner.

comagrav-digi-corsa-2034rc-medium
 
Skär- och fräsbord

Comagrav är tillverkare av högkvalitativa skär & fräsbord, CNC routers med sina rötter i möbelindustrin sedan 1999. Dom utvecklas och tillverkas utanför Prag och är inte att jämföra med enklare remdrivna skär & fräsbord. Med sin modulbyggda konstruktion och automatiskt verktygsbyte som standard gör det Digi Corsa till ett självklart val. 

Peter_con-1

Peter Lofthag

Key Account Manager
+46 707 35 76 95

daniel2_con

Daniel Pettersson

Key Account Manager
+46 735 08 88 76