EPSON

eps200

pro-signage_2023_fg_qualityoutput
Gör dina utskrifter levande

Epson storformatsskrivare för skyltproduktion är tillverkade för att hålla en enastående kvalitet, konsekventhet och tillförlitlighet vilket minskar dina kassationer och ökar din lönsamhet.

pro-signage_2023_fg_versatility
Unik utskriftskvalitet & färgåtergivning

Med Epson’s avancerade Micro Piezo skrivarhuvud-teknologi håller Epson en klassledande utskriftskvalitet på samtliga av sina skrivarmodeller. I och med att det unika skrivarhuvudet kan variera bläckdropparnas storlek möjliggör det en enastående precision att bläckdropparna hamnar rätt på ditt utskriftsmedia för knivskarpa linjer och exakt färgåtergivning.

pro-signage_2023_fg_consistency
Mångsidighet skapar lönsamhet

Skriv ut på en mängd olika media för att göra applikationer som bland annat utomhusskyltar, bilfoliering, konst och tyger.

Epson_SC

SureColor S-Series

Erbjuder ett nytt sätt att framställa allt från enkla skyltar till avancerade skyltmaterial och dekor på en mängd olika material. Varje enskild komponent har helt designats och tillverkats av Epson i syfte att säkerställa en problemfri drift och garantera resultat med professionell kvalitet. Epson PrecisionCore TFP-skrivhuvuden, och med hjälp av ny sammansättning Epson UltraChrome GS3- bläck, ger SC-S80600 fantastiska resultat med förstklassig färgåtergivning och klarhet. SC-S80600 kan återge upp till 98,2 % av PANTONE-bestrukna färger.

 

R5000

SureColor R-Series

Möter dagens branschutmaningar genom att arbeta med vattenbaserat resinbläck och drar nytta av Epsons långa erfarenhet av innovation inom bildbehandling, färghantering och mediekontroll. Det nya 6-färgs UltraChrome RS-bläcket är ett luktfritt, vattenbaserat resinbläck och är lämpligt för användning i alla typer av miljöer som skolor, sjukhus, hotell och inomhusanläggningar. Bulkbläcklösningen finns med 1,5 liters bläckpåsar för medelstora utskriftsvolymer och med dubbla bläckuppsättningar för höga utskriftsvolymer.

pserie-2-1
FineART / Proofing

Det sedan länge känt att Epson levererar marknadens bästa skrivare för FineART-utskrifter och provtryck. Det mycket tack vare den unika Precision Core skrivarhuvudteknik som möjliggör en variabel bläckdroppstorlek och en färgrymd som uppfyller 99% av det utskriftsbara Pantone-biblioteket.

textil-2
Textil

Epson’s textil-serie består av sublimering och DTG / DTF skrivare av högsta precision i sann Epson anda. Skrivarna är byggda från grunden för att tillgodose de unika behoven hos företag av alla storlekar och är konstruerade för att erbjuda en kombination av pålitlig drift, exceptionell kvalitet och hög prestanda, allt för att hjälpa ditt företag att växa.

etikett_2
Etikett

Epson ColorWorks är en serie etikettskrivare med bläckstråleteknik. Skrivarna tillgodoser behoven hos kunder i många sektorer bland annat livsmedel, kemikalier, drycker, tillverkning osv. Alla kunder som behöver skriva ut små till medelstora mängder. Serien omfattar modeller utrustade med avskiljare (Pe) och modeller med automatisk skärare (Ae).

kristoffer_con

Kristoffer Hermansson

Key Account Manager
+46 ‭708 12 28 78‬

Lauren Cox

Digital Marketer

Lauren Cox

Digital Marketer