Etikettskrivare och tillbehör

NI Solutions är en ledande leverantör av färg-etikettskrivare, etiketter och etikettmaterial till de flesta etikettskrivarna på marknaden. Vi tillhandahåller både standardstorlekar eller skräddarsydda storlekar i en mängd olika material som papper, plast, glossy, matt m.fl. Dessutom tillhandahåller vi struktur-, infärgade-, guld-, silver-, och transparenta etiketter.

Vi har även ett stort sortiment av efterbehandling, appliceringsmaskiner och övriga tillbehör. 

Afinia_L901-wXL-UWRW-1000px
 
Färg-etikettskrivare

Vi erbjuder ett brett urval av rulle-till-rulle färg-etikettskrivare, som passar för olika behov från småskalig produktion och prototyper till industriellt bruk i fabriker. Våra skrivare använder både bläckstråle- och LED-laserteknik, vilket säkerställer högkvalitativa och effektiva etikettutskrifter. Vi samarbetar med välrenommerade tillverkare som Epson, OKI, Afinia och DTM/Primera för att erbjuda dig de bästa alternativen för dina etiketteringsbehov.

efterbehandlare
 
Efterbehandlare

Skapa skräddarsydda etikettlösningar genom att integrera en avancerad efterbehandlare såsom skärplotter eller laserstans i processen. Denna metod möjliggör en produktion av etiketter i anpassade storlekar och specialformat, samt tillämpning av laminering för etiketter avsedda för utomhusbruk, vilka kräver hög UV-resistens. För att optimera effektiviteten finns även möjligheten att implementera In-line system, där etikettskrivaren är direkt kopplad till efterbehandlingsenheten, vilket säkerställer en sömlös och effektiv produktionsprocess.

appliceringsmaskiner
 
Appliceringsmaskiner

Vi har alltifrån semiautomatiska applikatorer till helautomatiska lines för applicering av etiketter.
Både på flata och cylindriska produkter.

ovrigt
 
Övriga tillbehör

Rewinders, Printer Plates och Unwinders, för extern matning finns som tillbehör till de flesta av våra färgetiktettskrivare.

daniel2_con

Daniel Pettersson

Key Account Manager
+46 722 53 47 35‬

Peter_con

Peter Lofthag

Key Account Manager
+46 707 35 76 95

Peter_con-1

Peter Lofthag

Key Account Manager
+46 707 35 76 95