GMG Color

gmg200

GMG Color har varit partner till NI Solutions sedan tidigt 2000-tal. De har under mer än 20 år varit den drivande aktören inom färgstyrning, provtryck och färgoptimering. Nu sätter de också standarden för multicolor-hantering inom extended gamut printing. Tillsammans med GMG Color löser vi dina utmaningar inom färghantering. Läs mer om våra produkter nedan.

TOPP-GMG

OpenColor – Exakta simuleringar med spektral data.

Tryckindustrin är inte lika standardiserad som många andra branscher. Att få sina specifika varumärkesfärger representerade lika i olika tryck är en stor utmaning. Med hjälp av GMGs egenutvecklade spektrala beräkningsmodeller kan vi förutse resultat och variationer mellan olika tryckprocesser, substrat och färger. Tekniken som är patenterad låter oss göra mycket exakta simuleringar av både konvertering och tryckresultat. Om något i processen förändras kan vi simulera det direkt. En flygsimulator för färgstyrning helt enkelt.

ColorProof – Samstämmiga provtryck varsomhelst när somhelst.

GMG Colorproof är hjärtat av vårt färgstyrningskoncept. Programvaran i kombination med GMG provtrycksmedia ger oss en nyckelfärdig lösning för alla provtrycksbehov. Deras unika kalibreringsteknik säkerställer resultaten även om du jobbar med projekt över hela världen. Ett GMG provtryck ser lika ut vart det än produceras.

Color Server – harmonisera dina färger och automatisera ditt flöde.

Digitaltryckeri, prepress företag eller annan grafisk verksamhet. Utmaningarna är de samma. Färgkonvertering och tryckanpassning är en del av vardagen men tar mycket tid. Med GMG ColorServer kan detta automatiseras och bli en del av ert arbetsflöde. Bättre kvalitet och jämnare resultat får du på köpet. 

GMG ProofMedia - vårt mest pålitliga provtryckspapper

GMG Color förser oss med det bästa pappret på marknaden för provtryck. Det är kvalitetskontrollerat på ytskikt och vitpunkt samt har det största färgomfånget. Allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt provtryck. GMG Proof media finns I bestruket, gloss, matt samt dagspress. Där standarderna kräver finns även OBA varianter. Allt naturligtvis Fogra certifierat.

 

Thomas_con

Thomas Lundgren

Key Account Manager
+46 709 34 77 23

Lauren Cox

Digital Marketer

Lauren Cox

Digital Marketer