Signage

latex-2
 
HP Latex-skrivare

Producera samma skyltning som du gör idag, men leta efter nya sätt att erbjuda ett bredare utbud av tillämpningar och utöka din verksamhet. HP Latex levererar utskrifter som kommer ut torra för leverans samma dag och erbjuder hållbarhet samtidigt som kostnaderna hålls nere.

Epson_SC
 
SureColor S-Series

Erbjuder ett nytt sätt att framställa allt från enkla skyltar till avancerade skyltmaterial och dekor på en mängd olika material. Varje enskild komponent har helt designats och tillverkats av Epson i syfte att säkerställa en problemfri drift och garantera resultat med professionell kvalitet. Epson PrecisionCore TFP-skrivhuvuden, och med hjälp av ny sammansättning Epson UltraChrome GS3- bläck, ger SC-S80600 fantastiska resultat med förstklassig färgåtergivning och klarhet. SC-S80600 kan återge upp till 98,2 % av PANTONE-bestrukna färger.

HP-PageWideXL5200sm-2
 
HP PageWide XL-skrivare

Storformatskrivare gör det möjligt för företag och tryckerier att snabbt producera tekniska dokument av hög kvalitet.

R5000
 
SureColor R-Series

Möter dagens branschutmaningar genom att arbeta med vattenbaserat resinbläck och drar nytta av Epsons långa erfarenhet av innovation inom bildbehandling, färghantering och mediekontroll. Det nya 6-färgs UltraChrome RS-bläcket är ett luktfritt, vattenbaserat resinbläck och är lämpligt för användning i alla typer av miljöer som skolor, sjukhus, hotell och inomhusanläggningar. Bulkbläcklösningen finns med 1,5 liters bläckpåsar för medelstora utskriftsvolymer och med dubbla bläckuppsättningar för höga utskriftsvolymer.

Niclas_con

Niclas Ulriksson

Key Account Manager
+46 722 53 47 35‬

kristoffer_con

Kristoffer Hermansson

Key Account Manager
+46 ‭708 12 28 78‬

Peter_con-1

Peter Lofthag

Key Account Manager
+46 707 35 76 95