Nyheter

Läs mer om vad som händer hos oss på NI Solutions

Starta 2024 med nya GMG-funktioner

GMG-ColorProof-Banner-Proofing-Desktop

Förbered din produktion med nya GMG funktioner för 2024.
Som kickoff på 2024 släpper GMG uppdateringar på sina färghanteringsprodukter. Kontakta oss för hjälp med dina uppdateringar och starta nya året med vassa funktioner.
Samtliga lösningar uppdateras med en hel del godbitar som lyfter färghanteringen ytterligare. Nedan hittar du ett axplock av innehållet.

ColorProof 5.15
Adobe Print engine 6.1 för ökad kompabilitet med Adobe format och prestandaförbättringar. Förbättrat XML stöd via smart-hotfolder flöden ger bättre möjligheter till dynamisk styrning och integration med andra system. En uppdaterad XML-editor hjälper dig med inställningar och xml-formatering.
Stöd för HP Z9+ 24” och 44” som enhet för provtryck.

ColorServer 5.5 och OpenColor 3.1
Stöd för nya mätinstrument via Xrite eXact 2 i både OpenColor och SmartProfiler samt Myiro-1 i SmartProfiler. Ytterligare förfinad profilberäkning för både separation och konvertering och beräkning av CMY only (EPM) profiler. Gränssnittet förbättras med möjlighet att låsa flöden till Client Access mode samt förbättrad överblick mellan ColorServer och OpenColor. 

Mer info om de nya versionerna finns här.

Alla produkter har nu möjlighet till online-licens och kan köras utan hårdvarulås. Detta förenklar hanteringen av GMG mjukvaror i virtuell miljö. Kontakta oss för hjälp med flytt av din licens.

För mer information kontakta:

Thomas Lundgren
thomas.lundgren@nisolutions.se
‭070-934 77 23