Nyheter

Läs mer om vad som händer hos oss på NI Solutions

Handla i vår nya webbshop och vinn högtalare från Polaroid

Skärmavbild 2024-08-07 kl. 16.23.34

Vi har under sommaren knåpat ihop en ny webbshop för NI Solutions. Nu är den igång! Den nya shopen ger en modernare och enklare användarupplevelse och integration med vårt lager. Allt för att ni som kunder ska få bättre information om produkterna och tillgängligheten.

För att förenkla er vardag har vi länkat alla tillbehör till de olika produkterna i shopen,så att det är lätt att till exempel hitta de bläckpatroner som passar till just er skrivare. Vi håller också på att lägga in avtalssortiment för er som handlar ofta av oss. Avtalssortimenten är en lista av artiklar som ni ofta behöver beställa. Dessa kommer ni åt och kan handla enklare och snabbare från en egen meny i shopen som ni ser när ni loggat in. 

Ni som är befintliga kunder och har handlat i vår gamla shop kommer att få ett mail med ert användar-id och instruktioner på hur ni aktiverar er inloggning.

Ni som inte har handlat förut kan gå till vår nya shop på denna länk och registrera er för att få en inloggning. Behöver ni hjälp går det även bra att maila till order@ni.se eller slå en signal till er kundansvariga säljare så hjälper vi er till rätta.

De första 10 veckorna lottar vi ut en kanonfin trådlös högtalare, Polaroid Music P4 (värde 2 890 kr), varje vecka till de som lagt en order under veckan. Vinnarna kommer löpande att annonseras på vår Instagram. Polaroid Music P4 har ett mycket fint ljud och testades ingående på vår sommarfest med klart godkänt resultat.

 

Ha en trevlig ny shoppingupplevelse önskar vi på NI Solutions.