Tecco

tec200

Tecco med säte i Bergisch Gladbach (nära Köln) är tillverkare och omvandlare av obestruket och bestruket inkjet- och laserpapper samt tryckmaterial. Det familjeägda företaget skiljer sig från konkurrenterna med ett makalöst brett och omfattande produktsortiment och med sin flexibilitet inom kärnmarknaderna Proofing, Foto, Produktion & Laser. Tecco grundades år 1980 och drivs av familjerna Dyckerhoff och Frings.

TECCO Står för Extraordinär kvalitet, högsta färgåtergivningen och väldigt snabba torktider, vilket gör dem till ett perfekt val för matt och glossy yta. Finns även Canvas och rullar för beställning kontakta oss för mer info, se länken ovan för alla storlekar.

tecco_paper

Papperspionjären Tecco är idag en världsomspännande aktör inom pappersindustrin. Efter olika utmärkelser, samarbeten med välkända företag, fastställande av normer och standarder och mycket mer har Tecco beviljats medlemskap i den äldsta och mest kända fotoklubb i världen, Royal Photographic Society (RPS). Henry Wilhelm Certifiering är en viktig egenskap för differentiering att etablera Tecco inom den internationella konstmarknaden och stärka sin ledande position. Tecco papper innehar alla relevanta internationella certifieringar.

kristoffer_con

Kristoffer Hermansson

Key Account Manager
+46 ‭708 12 28 78‬

Lauren Cox

Digital Marketer

Lauren Cox

Digital Marketer