DTG / DTF

Här finner du våra DTG-printers (Direct To Garment) och våra lösningar för DTF (Direct to film). När man använder en DTG-skrivare printas motivet direkt på plagget med textilfärg. Du får samma mjuka effekt som med screentryck, men med detaljrikedomen från digitaltryck. Vi har de bästa och mest ekonomiska DTG- och DTF-maskinerna från EPSON,  Sublistar och Polyprint.

DTG-skrivare används t ex för att skriva tryck på T-shirts, piké-tröjor, hoods men även för att trycka på örngott, lampskärmar, handdukar mm. 

DTF-skrivare gör att du kan kombinera och använda filmtransfer för professionella transfertryck. Vissa av våra lösningar hanterar båda dessa tekniker.

Ring och fråga oss vad vi tror passar dig bäst, vi är experter på dessa skrivare.

22115-productpicture-lores-f10000_main
 
EPSON SureColor F10000, F9400, F6400

har utvecklats för snabb färgsublimeringsutskrift i stora volymer. Den robusta designen ger konsistens, tillförlitlighet, hög kvalitet och stöder många olika applikationer, inklusive mode, sportkläder, heminredning och soft signage. Den kompletta lösningen då Epson tillverkar skrivaren, skrivarhuvudet, bläcket, sublimeringpapper och programvara samt tillhandahåller garantin och tjänsten. Denna omfattande lösning ger användaren konsekvent kvalitet och sinnesro.

dtf_dtg
 
Epson SureColor F3000, F2200

är en mångsidig DTG-lösning som gör det möjligt för användare att snabbt svara på inkommande beställningar. De har en hög nivå av precision och gör det möjligt för företag att få snabba leveranstider och samtidigt skapa komplexa designer på flera olika ljusa och mörka bomullsplagg.

Skrivarna lämpar sig även till DTF (Direct to Film) då skriver du i stället ut på en transferfolie. Dessa transfers kan förberedas och lagras för att sedan användas vid behov. Motivet skrivs ut spegelvänt på transferfolien och avslutas med ett lager vitt, som gör trycket täckande även på mörka plagg.

Textjet_new_image_7
 
Polyprint TexJet

Din biljett till framgång i DTG-världen Oavsett om du startar eller har ett klädföretag du vill växla upp, vill du köpa produkter som erbjuder bra kvalitet, enkel användning och solid avkastning på din investering.

Polyprint är så säkra på den höga kvaliteten att de ger 3 års garanti på modellen echo2. Detta i kombination med det låga priset ger dig en snabb ROI på din investering.

Den har en fantastisk precision och fotorealistiska utskrifter som kommer att ge dig möjlighet att skriva ut produkter som verkligen sticker ut. Snabb montering av textilierna med auto-höjdinställning, olika fästplattor för olika textilier med magnetiskt Snap-On-fäste.

dtf-machine-Star-IV-S10-5
 
Sublistar special

 

daniel2_con

Daniel Pettersson

Key Account Manager
+46 735 08 88 76

kristoffer_con

Kristoffer Hermansson

Key Account Manager
+46 ‭708 12 28 78‬

Peter_con-1

Peter Lofthag

Key Account Manager
+46 707 35 76 95