Enfocus

enfocus_logo-1

enfocus_flow

 

Med över 30 års erfarenhet har Enfocus etablerat sig som en pålitlig leverantör av verktyg som hjälper företag att effektivisera sina arbetsflöden och säkerställa hög kvalitet i tryckproduktionen.

Enfocus erbjuder flera framstående produkter som adresserar olika aspekter av prepress-arbetet. Ett av deras mest kända verktyg är PitStop, en programvara för PDF-validering och redigering. PitStop möjliggör automatiserad kontroll av PDF-filer för att upptäcka och korrigera eventuella fel eller brister, vilket sparar tid och minimerar risken för tryckfel.

Förutom PitStop erbjuder Enfocus även Switch, en automatiseringsplattform som möjliggör strömlinjeformade arbetsflöden genom att automatisera repetitiva uppgifter och underlätta integrationen mellan olika program och system. Switch ger företag möjlighet att optimera sina produktionsprocesser och öka effektiviteten.

Enfocus produkter används av tryckerier, grafiska designers och prepress-företag runt om i världen för att förbättra arbetsflödet, minimera risker och uppnå högkvalitativa tryckresultat. Genom att erbjuda kraftfulla och användarvänliga verktyg har Enfocus blivit en pålitlig partner för många inom den grafiska branschen.

Joakim_con2-1

Joakim Münz

Key Account Manager
+46 709 32 30 64‬

Lauren Cox

Digital Marketer

Lauren Cox

Digital Marketer