Nyheter

Läs mer om vad som händer hos oss på NI Solutions

NI Solutions och FLORA i samarbete

Flora

NI Solutions tar nu nästa steg och tar in ett nytt sortiment av produktionsmaskiner till våra kunder. Vi Kommer att Sälja UV-skrivare samt etikettmaskiner från leverantören FLORA. 

FLORA erbjuder UV-printers i storformatssegmentet med maskiner upp till 5 meters bredd. Flora har även hybridmaskiner, etikettmaskiner samt textilmaskiner. NI Solutions har kommit överens med FLORA att sälja dessa produkter i hela Norden, med start i januari 2024.  

-Vi ser detta som rätt steg för NI Solutions för framtiden. Att få in ett starkt varumärke med ett nytt sortiment av maskiner som vi kan erbjuda befintliga och nya kunder. Vi har länge letat efter en leverantör av maskiner i det större segmentet för att komplettera våra erbjudanden från Epson och HP. I och med avtalet med Flora får vi in just detta till NI Solutions och ser fram emot att få presentera detta för den svenska och nordiska marknaden, berättar Niclas Ulriksson som är KAM och Produktchef för HP och FLORA på NI Solutions. 

FLORA, med försäljning i över 100 länder och ett etablerat rykte på den europeiska marknaden, ser fram emot att expandera sin närvaro genom detta partnerskap med NI Solutions. Genom att samarbeta med NI Solutions får FLORA en stark partner som delar deras vision om att leverera högkvalitativa produktionsmaskiner och utmärkt service till kunderna.