Nyheter

Läs mer om vad som händer hos oss på NI Solutions

Sju veckor med nya shoppen - Sju vinnare

DALL·E 2024-09-13 12.29.51 - A woman sitting at a desk in an office, viewed from behind, raising her fist in a triumphant winning gesture with her left hand clearly visible. The o

 

Uppdaterat den 8/10 2024:

Nu är det lite mer än sju veckor sedan vi lanserade vår nya web-shop. Vi har hunnit med sju dragningar bland de som handlat under veckorna och fått fram sju vinnare som vunnit högtalare från Polaroid. Redan i början på nästa vecka är det dags för nästa dragning. Vi hoppas just ditt namn blir draget då, och blir det inte det så har ni ytterligare 3 chanser kvar att vinna på.

De första sju lyckliga vinnarna är Marvaco, ProDig, Soulread, Innova Print & Reklam, Turbin, EO Grafiska och Ejot. Vi kommer att fortsätta presentera vinnarna här och på Instagram tills vi kört färdigt de tio veckorna och skickat ut alla högtalarna.

Ni som inte har handlat förut kan gå till vår nya shop på denna länk och registrera er för att få en inloggning. Behöver ni hjälp går det även bra att maila till order@ni.se eller slå en signal till er kundansvariga säljare så hjälper vi er till rätta.

De första 10 veckorna lottar vi alltså ut en kanonfin trådlös högtalare, Polaroid Music P4 (värde 2 890 kr), varje vecka till de som lagt en order under veckan. Polaroid Music P4 har ett mycket fint ljud och testades ingående på vår sommarfest med klart godkänt resultat.

Ha en trevlig ny shoppingupplevelse önskar vi på NI Solutions.