Nyheter

Läs mer om vad som händer hos oss på NI Solutions

Arbetsflöden med integration till affärssystem och webshopar

 

Fullständigt automatiserade flöden tar hand om en order från start till mål. De kräver inte att man som operatör manuellt sitter och matar in information om hur jobbet ska produceras. Den informationen hämtas från systemet där beställningen lagts. Vi på NI Solutions jobbar med allt fler projekt där vi levererar denna typ av integrationer med våra flöden.

2. MIS_workflow_webshop

-Dessa integrationer gör verklig skillnad i produktivitet och minskade fel, berättar Joakim Münz och Thomas Lundgren som jobbar mycket med denna typ av projekt på NI Solutions. Det underlättar även för kunderna som får lättare att lämna in korrekt material och som får bättre feed-back när de beställer grafiska produkter.

Ni som vill lära er mer och även se konkreta exempel på detta kan de närmaste veckorna träffa oss på Scanpack i monter G05:01 och på Print Next som i år är den 19 november på Life City i Solna. NI Solutions kommer att visa flödeslösningar från Enfocus och GMG Color som båda går utmärkt att integrera.

På Print Next kommer vi även visa en integration som vi tagit fram till Simuteks affärssystem GKS. Både vi och Simutek är eventpartners och vi kommer att visa integrationerna tillsammans i Discovery Zone.

Vi ser fram mot att ses!       

För mer information kontakta:

Thomas Lundgren
thomas.lundgren@ni.se
0709-34 77 23
 
Joakim Münz
joakim.munz@ni.se
0709-32 30 64