Nyheter

Läs mer om vad som händer hos oss på NI Solutions

Kundcase Spennare

Spennare

Spennare satsar på automatisering med NI Solutions

Spennare designar, tillverkar och säljer portabla utställningssystem för tillfälliga mötesplatser, demonstration, events och mässor. De levererar ett brett utbud av roll ups, pop up system, utfällbara diskar, beach flaggor, eventtält och promotionmöbler för marknadsevent. Produkterna säljs exklusivt via återförsäljare och de finns representerade i mer än 50 länder.

Spennare hade som målsättning att automatisera inlämning av material till tryck och addera en bättre kontroll på inkommande material för att säkra kvaliteten på produktionen ytterligare. Det kan låta enkelt men med deras breda flora av produkter och format blir det en utmaning. De inlämnade filerna kontrolleras och kunden får en snabb återkoppling om eventuella åtgärder. Ett korrektur på skärmen visar hur jobbet kommer att se ut i färdigt tryck. När kunden har godkänt korrekturet skickas jobbet vidare för produktion. Johan Spennare, VD på Spennare berättar: ”Vårt första mål är att underlätta inlämning av material för våra kunder, att snabbt kunna återkoppla samt att distribuera jobben för produktion. Här kommer automatiseringen att spara oss och våra kunder mycket tid. Vi har valt att använda Enfocus Switch som en grund att bygga vidare på i vår fortsatta automatiseringsprocess.” Joakim Münz produktspecialist på NI Solutions berättar mer om projektet:
”Spennare siktar på att automatisera en stor del av produktionskedjan. Med dynamisk preflight beroende på vald produkt och en enklare korrekturhantering för kunderna, kommer produktionen bli effektivare och mer förutsägbar.” 

För mer information kontakta någon av oss:

Joakim Münz
joakim.munz@nisolutions.se 
070-932 30 64