Leverantörer

Nedan hittar du ett urval av våra leverantörer.

arc200

Archiware 

är tillverkare av programvaror för säkerhetskopiering, synkronisering och arkivering av data. Archiware P5 programvaran är plattformsoberoende och riktar sig bl.a. till byråer och inhouse-avdelningar. I sortimentet ingår; P5 Synchronize, P5 BackupP5, Backup2Go och P5 Archive.

Läs mer

 

chili200

Chili GraFx

Ett revolutionernade verktyg för onlineredigering av dokument. CHILI kan användas för alla typer av produktioner där man i olika steg redigerar dokument för olika ändamål - allt från web2print till katalog och automatiserad sidproduktion. CHILI GraFx kan även användas med variabeldata och  databasbaserad produktion.

Läs mer

cal200

Caldera

Med sitt breda produktsortiment för storformats-produktion hanterar Caldera RIP-lösningar enkelt alla tänkbara behov för tryck och efterbehandling. Caldera har kraftfulla funktioner för automatisering, nesting och tiling som utgör navet i er tryckproduktion i lång tid framåt.

Läs mer

cav200

Cavok 

Cavok från Peak-14 är en toppmodern DAM-lösning/mediabank som med sin skalbarhet passar perfekt för alla typer av kunder. Från mindre varumärkesägare och byråer till stora organisationer som behöver ordning och reda bland sina digitala tillgångar.  En kraftfull Digital Asset Management lösning med stora anpassnings-möjligheter som via sitt API.

Läs mer

 

dal200

DALIM

DALIM Software är ett världsledande företag inom design och utveckling av innovativa DAM (Digital Asset Management), workflow- och projekthanteringssystem. I systemen finns även Dalim Softwares kompetenta korrektur- och soft-proofing verktyg Dialogue Engine.

Läs mer

hp200

HP

HP storformatskrivare är kända för att leverera högkvalitativa utskrifter i stor skala. Dessa imponerande skrivare är utformade för att hantera olika typer av utskriftsbehov. HP´s Latex, Designjet och Pagewideprodukter finns alla hos oss på Ni solutions. 

Läs mer

mir200

Mirage

Mirage by DINAX En nyckelfärdig programvara som underlättar din vardag genom att på ett enkelt sätt visualisera på skärmen vad som kommer att hämna på pappret efter utskrift.

Läs mer

enf200

Enfocus

Enfocus erbjuder lösningar för att effektivisera och säkerställa kvaliteten genom hela produktionskedjan. Innovativa lösningar förbättrar kommunikationen samtidigt som det effektiviserar och säkerställer arbetet genom automatisering. NI Solutions tillhandahåller Enfocus serverlösningar.

Läs mer

eps200

Epson

Epson är en ledande tillverkare av skrivare för storformat, textil och sublimering. NI Solutions tillhandahåller Epsons Signage sortiment, etikettskrivare, sublimeringskrivare samt Epsons FineART och proofingskrivare.

Läs mer

ext200

Extensis

Extensis är en ledande tillverkare av programvaror för typsnittshantering och mediadatabaser. NI Solutions tillhandahåller Extensis serverlösningar.

Läs mer

gmg200

GMG

GMG är en ledande tillverkare av high-end lösningar för färghantering och provtryck. GMG erbjuder en stor mängd lösningar för att färgstyra hela arbetsflöden från prepress till print och publicering.

Läs mer

gra200

Graphtec

Graphtec har ett stort urval av skärplotters för produktion av dekaler, både från färgad vinyl men också utskrifter från skrivare. I sortimentet finns också skärplotters för tillverkning av förpacknings "dummies" där Graphtec både kan skära och bigla. Graphtec grundades 1949 och är en av de ledande tillverkarna av skärplotters för olika industrier.

Läs mer

hel200

Helios Software

Helios Software är en ledande tillverkare av lösningar för automatiserade prepress arbetsflöden. Programvarorna inkluderar preflight, PDF-hantering, färgstyrning, proofing/softproofing, webbaserad kommunikation och mycket mer.

kal200

KALA

KALA designar och tillverkar efterbehandlingsutrustning för den grafiska industrin.

pre200

Presssign

Presssign är vår partner för presskalibrering och kvalitetskontroll. Presssign erbjuder allt från enkla lösningar för kontroll av provtryck och digitalpressar till klient/server eller moln-baserade lösningar som för statistik över en hel tryckerigrupp. 

Läs mer

tec200

TECCO

TECCO Står för Extraordinär kvalitet, högsta färgåtergivningen och väldigt snabba torktider, vilket gör dem till ett perfekt val för matt och glossy yta. 

Läs mer

til200

Tilia Labs

Tilia Labs är numera uppköpt av Esko/Enfocus och ingår i deras sortiment. Programvarorna i Phoenix-serien med Phoenix CAD, PDF och PRO erbjuder en mycket effektiv och säker lösning för allt som gäller utskjutning och produktionsplanering.

Läs mer

xri200

X-Rite

X-Rite är den idag en ledande tillverkare av hårdvara och mjukvara för färgmätning och kvalitetskontroll. Lösningar finns för både den grafiska branschen och den industriella.

Läs mer

just200

JUST NORMLICHT

Betrakningsljus för grafisk- och tillverkningsindustrin

Läs mer

pixometry200

Pixometry

Automatisk bildförbättring och friläggning via AI för alla typer av publisering.

Läs mer

jetcomp200

JetComp

Specialmedia för förpackningsprototyper. Vattenbaserat, Latex och Eco-solvent.

Läs mer

quark200

Quark

Quark har varit pionjärer inom desktop publishing, digital publicering och innehållsautomatisering sedan 1981. Idag litar kunder på Quark för hantering av innehålls-livscykeln med sluten krets så att de kan nå sina önskade mål – oavsett om det handlar om att underhålla prenumeranter med en digital tidning, utbilda anställda genom standardförfaranden, eller förse tillsynsmyndigheter med dokument för att visa efterlevnad.

Läs mer

Oki_logo.svg

OKI

OKI är en internationellt erkänd tillverkare av skrivare och andra utskriftslösningar. De har ett välgrundat rykte för att producera skrivare av premiumkvalitet som använder sig av den senaste teknologin, med en portfölj som inkluderar avancerade  etikettskrivare och transferskrivare som bekräftar deras ställning inom branschen.

Läs mer

rimage-logo-png-transparent-2

Rimage

 

DTMprint_RGB

DTM Print

 

EIZO_Logo.svg-2

Eizo

Eizo är vår partner för bildskärmar. Ingen tillverkare har tagit till sig de behov som grafisk industri har på samma sätt. Inom områden som grafisk produktion, medicin och video förlitar man sig över hela världen på deras teknik.

Läs mer

 

rimage-logo-png-transparent-2

Rimage

 

EIZO_Logo.svg-2

Eizo

Proffsskärmar för grafisk produktion.

Läs mer

pantone200

Pantone

Vi hjälper dig med att få kontroll över dina specialfärger.

Läs mer